ETT VARMT & LEVANDE HEM

Inredningen ska spegla dig som kund, dina intressen och din livsstil. Hemmet ska vara varmt och levande och inbjuda till härlig samvaro och tid tillsammans. Hemmet ska också vara en plats där man kan finna lugn och ro och samla kraft. Min uppgift är att med min expertis och samtal med dig som kund uppnå detta.

TIDLÖST & HÅLLBART

Smart inredning fungerar för en lång tid fram över. Naturmaterial som trä, sten och skinn är både tidlöst och hållbart. Inte minst blir det bara snyggare med åren.

HÄRLIGT & ENKELT

Att organisera och strukturera för ett funktionellt hem är viktigt, för att
vardagen ska bli så smidig och härlig som möjligt.

ANTIKVITETER – FÖR KÄNSLANS OCH MILJÖNS SKULL

Inredningar besjälas av att addera antikviteter, inte minst är det vettigt ur miljöhänseende. Jordklotet belastas redan hårt av all onödig produktion och efter att ha bott åtta år i Hong Kong är jag trött på slit- och slängkulturen. Låt oss se vad vi kan skapa med det som redan finns. Jag har goda kontakter i antikvärlden för de kunder som vill köpa allt från enkelt till exklusivt.

PLOCKA IN NATUREN

Blommor och växter ger liv åt ett hem. Det är fantastiskt att ta till vara på vad de olika årstiderna ger och låta hemmet förändras med dessa. Mixa gärna vackra kvistar och blommor från trädgården med köpta, för att skapa en härlig känsla.

VARDAGSLYX

Tänk att få starta sin dag i ett badrum som är vackert och inspirerande, skapat av behagliga material, med värme och ljus. Det är vardagslyx! Jag brinner för att skapa vackra badrum.

BELYSNING GER LIV

Jag insprireras av teaterns scenografi när jag sätter ljusplaner för inredningsprojekt. När belysningen är både praktisk, funktionell och vacker förhöjer den hela känslan i ett hem. Rätt belysning kan lyfta en inredning precis så som vackra accessoarer kan lyfta en enkel klädsel.

HARMONI

Husets arkitektur får gärna genomsyra inredningen för extra harmoni  därav inte sagt att man inte kan blanda stilar. Tvärtom.